Miyamoto: "Keşke Angry Birds'ü Ben Düşünseydim"

14.04.2012 14:57 Samet Konuksal


     Artık sadece oyun dünyasını değil, tüm eğlence dünyasını kasıp kavuran Angry Birds'e Nintendo'nun efsanesinden bir yorum geldi. Shigeru Miyamoto, Angry Birds hakkındaki görüşlerini aktardı. Hookshot'a konuşan Miyamoto, "Angry Birds bana çok eğlenceli geldi. Geleneksel oyun yöntemleriyle yeni elementleri birleştirmiş olmaları harika." açıklamasında bulundu.
 
     Rovio'nun fenomenine "Angry Birds çok basit bir fikir fakat bana ilk oynayışımda 'Keşke ben düşünmüş olsaydım.' dedirten ender oyunlardan." yorumunu yapan Miyamoto, "Açık konuşmak gerekirse Nintendo DS veya 3DS'e çıksaydı kontrolcülerle birlikte daha da iyi gözükürdü. Ama elden ne gelir?" sözleriyle birlikte de şakayla karışık dileklerini aktardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler