Miyamoto: Pikmin 3'te 4K Çözünürlük İyi Olurdu

19.07.2013 18:15 Alkan Adakaner


    Dünyanın en iyi oyun tasarımcısı olarak görülen ve oyun dünyasına getirdiği yeniliklerle herkesin takdirini kazanan Shigeru Miyamoto Pikmin 3'te 4K çözünürlüğün oyunu daha eğlenceli hale getirebileceğini düşünüyor. Miyamoto'nun açıklamaları şu şekilde:
 
    "Oyunlar konusuna gelirsek, Zelda'da 4K çözünürlüğe gerek duyulduğunu sanmıyorum, ama Pikmin'i 4K uyumlu yapmak daha ince detaylara sahip Pikminleri çevrede görmemizi; etraftaki nesneleri farklı bir bakış açısından görmemizi ve daha eğlenceli bir oyun oynamamızı sağlayabilir."
 
    26 Temmuz'a Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Pikmin 3'ün zaten oldukça detaylı grafiklere sahip bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. 4K çözünürlük ise oyunu gerçekten de çok daha iyi gösterebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 3 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler