Miyamoto: Super Mario Odyssey Hardcore Oyuncular için Yapıldı

15.01.2017 00:39 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo'nun geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı Super Mario Odyssey, Shigeru Miyamoto'nun açıklamasına göre hardcore oyuncular için yapıldı.
 
   Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Star Fox, Wave Race ve Pikmin markalarıyla tanıdığımız oyun tasarımcısı ve yapımcısı Shigeru Miyamoto, yaptığı açıklamada bir önceki Super Mario oyunu Super Mario 3D World'un daha çok genel kitleye hitap ettiğini ancak yeni gelecek oyun Super Mario Odyssey'nin ise daha fazla hardcore kesime yapıldığını belirtti.
 
   Shigeru Miyamoto şu açıklamayı yaptı.
 
"Son yıllarda Super Mario 3D World yaptık ve oyun her ne kadar 3D olsa da herkes için ulaşılabilir bir yapımdı. Switch için Mario yapmayı planladığımızda ise oyunu daha çok hardcore kesime yapmayı düşündük, aksiyon oyunları seven insanların gerçekten içine girebilecekleri bir şey." 
 
   Super Mario Odyssey, 2017 yılının tatil sezonunda Nintendo Switch için çıkış yapacak.
 
   Super Mario Odyssey, Nintendo 64'teki Super Mario 64'ten ve Nintendo GameCube'deki Super Mario Sunshine'dan bu yana sunulacak ilk sandbox oyunu olma özelliği taşıyor. Bu yeni macerada Mario, mantar krallığından çıkıp farklı dünyalara gidecek.
 
   Switch sunumu esnasında Super Mario Odyssey için paylaşılan resmi tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Odyssey Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler