Miyamoto, Wind Waker HD Hakkında Konuştu

Oyunun HD sürümü gerçekten "harika" görünüyor
27.03.2013 09:19 Alkan Adakaner


     Dünyanın en iyi oyun tasarımcısı olarak kabul edilen Shigeru Miyamoto, Gamecube'ün büyük beğeni toplayan oyunu The Legend of Zelda: Wind Waker'ın neden HD görüntü desteğiyle Wii U ekranlarında geldiğini açıkladı.
 
     HD görsellerin Wind Waker'a yeniden hayat vereceğini düşündükleri için böyle bir karar aldıklarını belirten Miyamoto, ancak bu grafiksel yapıdaki bir oyunun HD olarak "yeni" hissini vereceğini düşünmüş. Oyunun Wii U ekranlarına getirilmesi kararı da bu nedenle alınmış.
 
    Bunun yanı sıra Nintendo Wii U için her oyunun HD sürümünün beklenmemesi gerektiğini de vurgulayan ünlü isim sistemle en iyi uyumu sağlayacak yapımların seçilebileceğini vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler