Miyamoto " NSMB Yıllar Sonra Bile Satacak"

Co-op özelliği ile çok daha eğlenceli bir oynanışa sahip olan NSMB bakalım yapımcılarının yorumlarına, satışlarda nasıl cevap verecek ?
12.10.2009 12:24 Talha Aynacı

    New Super Mario Bros. Wii; Super Mario Bros. evreninde geçen ilk co-op oyun olma özelliği yanısıra, Miyamoto'nun "Yardım" mekaniğiylede bir hayli dikkat çekiyor. Oyunda takıldığımız yerlerde aktif hale geçirmemiz durumunda, yardım modu adeta otomatik pilota geçerek zorlandığımız yerlerde geçmemizi sağlayacak.
 
    NSMB basın tanıtımı sırasında oyun hakkında beklentilerinden bahseden Miyamoto; Nintendo DS versiyonu milyonlar satan yapımın, Nintendo Wii üzerinde yıllar geçse bile satacak bir oyun olduğuna inandığını açıkladı.  Nintendo DS ve Wii için çıkan pek çok yapımın uzun soluklu bir ticari hayatı olduğunu düşünürsek Miyamoto beklentilerinde pekte haksız sayılmaz.
 
    Öte yandan Nintendo başkanı Satoru Iwata'da, New Super Mario Bros. Wii'nin; Nintendo'nun tüm finansal yılı içerisinde 10 milyonun üzerinde satmasını beklediklerini dile getirdi.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler