MoBu, iOS’un Ardından Google Play’de de Yerini Aldı

03.09.2015 17:21 Tunahan Safdır

 
     Panteon tarafından geçtiğimiz hafta iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan MoBu hızlı bir çıkış yaptı. 5 gün gibi kısa bir sürede 100 binden fazla indirilen oyun, En Popüler Oyunlar listesinde ilk üçe girmeyi başardı. En çok aranan uygulamalar listesinde ise 1 numaraya yerleşti.

     Oyun, iştahlı olduğu kadar tembel olan goril MoBu’nun açlığıyla savaşı uğruna giriştiği macerayı konu alıyor. Vodoo büyücüsü MaGu’nun yaptığı büyü ise işleri epey karıştırıyor. Karanlık ormanlardan, zehirli bataklıklara ve hatta alevler saçan volkanlara kadar uzanan bu yolda MoBu’yu yönlendirmekse oyuncuya kalıyor. Şimdilik 3 farklı haritada 45 farklı bölüm içeren oyuna önümüzdeki hafta yeni bir güncellemeyle “Altın Tapınak” haritasıyla 15 yeni ve zor bölüm ekleneceği açıklandı.

     Oyunun geliştiricisi Panteon’un yayınladığı infografiğe göre goril MoBu, 5 günde 6 milyon kez başarısız olmuş. Oyunda tüketilen muz miktarının (7,5 milyon adet) Türkiye’nin aynı zaman aralığındaki muz ihracatından fazla olması ise ilgi çekebilecek bir diğer istatistik. Firmanın genel müdürü Ufuk Şahin MoBu ile ilgili “MoBu geliştirirken çok keyif aldığımız, belki herkesten çok kendimiz oynadığımız bir oyun. Oyunculardan aldığımız dönüşlere göre oyunu sürekli geliştiriyoruz. Oyun yeni haritalar, yeni oyun modları ve özelliklerle geliştirilmeye devam edecek. Hedefimiz MoBu’yu markalaştırarak güzel bir seri haline getirmek” dedi.
 
     MoBu'ya ait infografiğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MoBu Platformlar: Mobil Geliştirici: Panteon Dağıtıcısı: Panteon Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler