Mobil Cihazlarda Online Shooter Oynamak mı?

04.11.2013 16:45 Gökhan Yılmaz

 
     En güvendiğiniz takım arkadaşlarınızla birlikte devlet başkanını rehin tutulduğu ofisinden kurtarmaya hazırsınız. Tüm ekipmanlarınız ve planlarınız yapılmış. Bu tarz oyunlarda son derece profesyonelsiniz ve hiç bir aksiliğin çıkmayacağını biliyorsunuz. Fakat hesaba katmadığınız birşey var, o da mobil cihazlarda oynuyor olmanız.
 
     FreddieW videolarının sonuncusu Mobile SquadOnline Mobil Shooter'larda oyuncuların genel olarak birbirlerini isabet ettirememelerini konu alıyor. Kontrollerin zor olması (Tuşların hissedilmemesi ve hassaslığın alışılmadık olması) nedeniyle dokunmatik ekranlarda Shooter oynamak ekstra zorluk getiriyor. Neyse ki karşınızdaki oyuncular da aynı platformda oynuyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 1 Dk önce Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 5 Saat önce Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 8 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler