Mobil Oyun Westward Journey Restarts için Ön Kayıtlar Açıldı

20.06.2022 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Q-dazzle Game ekibi mobil cihazlara çıkış yapacak olan rol yapma aksiyon macera oyunu Westward Journey Restarts'ın ön kayıtlarının açıldığını duyurdu. Hem iOS hem de Android cihazlara gelecek olan bu yapım, oyuncuları popüler The Westward bölgesine doğru bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Büyük keşiş Tang Sanzang ve öğrencileri Maymun Kral, Pigsy ve Sandy, Batı Cennetinden kutsal kitabı aldıktan sonra onu Cennet Aleminin yöneticisi Sakra'ya sundu. Ancak Maymun Kral kutsal kitaptaki sözleri işitti ve kutsal kitabı Sakra'ya vermeyi reddetti. Bu da onun ölümüne ve mevcut ekibin görevden alınmasına yol açtı. 
 
16 yıl sonra kayıp kutsal yazı yeniden ortaya çıktı. Kutsal kitabı geri almak için Tianyu dağına doğru yolculuğa çık. Hikayen burada başlıyor. 
 
Google play ve App store sayfası
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abjuice.westward.restart.rpg
 
https://apps.apple.com/app/id1600400821

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler