Mod Yapımcıları Fallout 4'e 4 Mevsimi Getirdi

13.01.2016 21:19 Ömür Gencer


      Geliştirilen modlarla bambaşka havalara bürünen Fallout 4 için mevsim modu geldi. Bu modla birlikte Fallout 4 Boston'ı bir karlarla kaplanıyor, bir yeşile bürüyor ve bazen de yazın sıcak tonlarını yansıtıyor.
 
      Fallout 4 Seasons modu oyuna "doğa, çorak topraklara tekrar hakimiyet kuruyor" havasını getiriyor. İlkbaharda bitkiler yeşeriyor ve çıplak ağaçlar yemyeşil yapraklar ve çiçeklerle doluyor. Kışın her yer beyaza bürünüyor ve yazın ise oyunun renk tonu daha sıcak renklere geçiyor.
 
      Bu modun geliştiricisi GameDuchess, modu geliştirirken atom bombası kurbanı olan Hiroşima ve Nagasaki kentlerinden ilham aldığını dile getiriyor. Modda şu an için mevsim döngüsü bulunmuyor. Yani istediğiniz mevsimi siz seçiyorsunuz ancak daha gerçekçi bir deneyim sunmak isteyen yapımcı bu özelliğin moda geleceğini dile getiriyor. Modun sayfasına buradan, videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler