Modern Combat 5: Blackout Çıkışından Önce Korsan Kurbanı Oldu

22.07.2014 02:28 Ömür Gencer


     Mobil platformlarda öne çıkmayı başarabilmiş FPS oyunları arasında bulunan Modern Combat serisi son oyunu Modern Combat 5: Blackout yakında oyuncularla buluşacak. Yapımın çıkmasına az bir süre kala Modern Combat 5: Blackout internet üzerinden korsan yollarla yayınlandı.
 
    Gameloft'dan gelen bir açıklamaya göre oyunu sızdıran kişinin Gameloft'un oyunu denemesi için erkenden Modern Combat 5: Blackout'u gönderdiği oyuncu olduğunu düşünülüyor. Gameloft'un halka ilişkiler müdürü Florian Weber oyunun Facebook sayfası üzerinden sızıntıyı yapan oyuncuya tepki gösterdi.
 
     Weber "Tahmin edebileceğiniz gibi çok sinirliyim. MC5'e sahip olan oyuncular kendinizden utanın! Sizin için oyun yapıyoruz ve sizin yapacağınız şey de onları korsan yollardan indirmek mi?" dedi ve Modern Combat 5: Blackout'u oynayan herkesin anında banlanacağını belirtti.
 
     Gameloft'tan gelen bir açıklamayla internet üzerinde bulunan tüm korsan Modern Combat 5: Blackout'un kaldırılmaya çalışıldığı duyuruldu. Modern Combat 5: Blackout 24 Temmuz'da oyuncularla buluşacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Modern Combat 5: Blackout Platformlar: Mobil Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler