Modern Warfare 2 Hataları Bitmek Bilmiyor

15.12.2009 14:12 Ersin Kılıç

Hikayesi, kurgusu, satış rakamları gibi bir çok başarılı yönleri ile gündemde kalmaya devam eden Call of Duty : Modern Warfare 2, oyunun multiplayer kısımlarındaki açıkları ile de konuşulmaya devam ediyor.
 
Geçtiğimiz haftalarda Javelin Glitch adlı hatayı sizlerle paylaşmış ve Infinity Ward'ın bu hatayı kısa bir süre içerisinde gidereceğini bildirmiştik. 
 
Oyundaki bahsedilen bu hata henüz yeni yeni giderilmişken ortaya çıkan başka bir hata oyunun multiplayer kısmındaki açıkları bir kez daha ortaya çıkardı. 
 
Bu hata sayesinde oyunda bıçak ve el bombaları da dahil bütün silahlarınızın mermilerini sınırsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Son zamanlarda multiplayer maçlarda karşılaşılabilecek bu hile yöntemine Infinty Ward'tan nasıl bir açıklama gelecek bekleyip göreceğiz.
 
 
Youtube videosudur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 95 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 26 Dk önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler