Modern Warfare 2 Japonya'da Sansürlendi

MW 2'nin Japonya versiyonundan bir görünüm.
09.12.2009 14:21 Talha Aynacı

Oyunu halen oynamayanlar için haberimizin "keyif kaçırıcı detaylara" sahip olduğunu hatırlatalım.
 
Modern Warfare 2'nin  girişi "No Russian" , teröristlerce basılan hava alanında sivillerin katledildiği ve bunuda oyuncunun ellerine bıraktığı bir bölümdü. Oyunun batılı versiyonunda teröristler hazırlıklarını gerçekleştirirken, diyaloglarda kullanılan "Remember, no Russian" cümlesi oyunun Japonya versiyonunda "Kill'em All the Russians" yani "Tüm Rusları Öldürün" olarak geçiyor.
 
Diyalog her ne kadar böyle geçsede Japon oyuncular oyunda sivilleri öldüremeyecek. Sivilleri vurmaya kalktıklarında ise oyun otomatikman "Game Over" olacak. Modern Warfare 2'de yer alan bu sansür aynı şekilde Almanya versiyonunda da yer alacak.
 
Bölgesel dağıtımcı Square Enix'e göre ise Modern Warfare 2 Japonya versiyonunda İngilizce alt yazı seçeneği içermeyecek . Yılın en iyi oyunlarından birisi olan Call of Duty : Modern Warfare 2 Japonya'da yarın satışa çıkıyor.
 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 77 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 43 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler