Modern Warfare 2, Multide Araç Kullanılacak mı?

Oyun sektöründeki bütün gözler, oyunun çıkacağı tarih olan 11 Kasıma kilitlenmiş durumda.
26.08.2009 15:04 Ersin Kılıç

Infinity Ward'dan Robert Bowling, "Modern Warfare 2'nin multiplayer modlarında araç kullanımı olacak mı?" sorusunu kesin bir dil ile cevapladı.

Call of Duty serisinin son oyunu olan World at War'daki araç kullanımından sonra, "Yeni Modern Warfare 2 için de böyle bir uygulama getirilebilir mi?" sorusu oyun için en çok merak edilen konulardan birisiydi. Infinity Ward'dan Robert Bowling , GamerZines.com'un kendisiyle yaptığı söyleşi de bu konuya açıklık getirdi.

Multiplayer modlarına asla araç koymadıklarını söyleyen Bowling , odaklandıkları şeyin ulaşıma bağlı olmadığınız , tempolu piyade savaşı olduğunu bildirdi.
 
"Oyundaki bazı araçlar dolaylı yoldan oyuncular tarafından kullanılıyor. Örneğin UAV, Airstrike ve Helikopter desteği gibi. Bunlar dışında oyuncunun birebir kontrol edebileceği bir araç kullanımı ise düşünmüyoruz" diyen Bowling, oyunun son yayınlanan multiplayer videosunu işaret ederek, özelleştirilebilir Killstreak seçeneklerinin olacağını belirtti.
 
World at War'daki tank kullanımından dolayı çoklu oyuncu modlarında meydana gelen dengesizliği göz önüne alırsak, Infinity Ward'ın çok doğru bir karara vardığını söyleyebiliriz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler