"Modern Warfare 2 PC Sürümü Ertelenmedi"

Resmen çıkana kadar Modern Warfare 2 hakkındaki dedikodular dinecek gibi gözükmüyor.
18.10.2009 16:12 Talha Aynacı

    Bu ay başlarında pek çok mağazanın çıkış tarihini kasım 24'e çekmesi ile başlayan "Modern Warfare 2 PC için ertelendi" haberlerinin asılsız olduğu Infinity Ward'ın açıklaması ile ortaya çıktı.
 
    Infinity Ward ekibinden Robert Bowling tarafından Twitter üzerinde, FourZeroTwo isimli profilden yapılan açıklamaya göre; Modern Warfare 2 PC Sürümü Ertelenmedi.
 
    PC kullanıcıları için bu sevindirici haberin yanı sıra Bowling , Steam desteği ile PC'ye gelecek olan Prestige Modunun varlığından bahsetti ancak herhangi bir detay vermedi. Daha çok detayın yakında ortaya çıkması bekleniyor.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler