Modern Warfare 2: Resurgence Pack 3 Haziran'da

13.05.2010 17:17 Alkan Adakaner


 
     Activision milyonlar satan oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'nin 2. çok oyunculu harita paketini açıkladı. Resurgence Pack adını taşıyan bu harita paketi 3 Haziran'da Xbox Live'daki yerini alacak.
 
    PC ve Playstation 3 sahiplerinin yine Stimulus Pack'de olduğu gibi beklemeleri gerekecek. Bilindiği gibi Stimulus Pack, Xbox 360 için 1 ay önce piyasaya çıkmıştı.
 
     Resurgence Pack ile birlikte 5 yeni harita huzurlarımıza çıkacak. Tabi bunun yanı sıra yeni harita paketinin çıkışını kutlamak amacıyla 2 kat deneyim puanının (Double EX) verileceği 2 kutlama günü olacak. Bu fırsatlardan ilki 28 Mayıs Cuma günü karşımıza çıkacakken, diğeriyle ise 4 Haziran'da karşılaşacağız.
 
     Şu an için paketin fiyatı ve haritaların özellikleri ile ilgili bir açıklama yapılmadı, ama Modern Warfare 2, Infinity Ward'daki karışıklıklara rağmen hayatta kalmaya devam ediyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler