Modern Warfare 2 İçeriğinden Detaylar

15.03.2010 15:11 Ersin Kılıç



 
     Kasım ayında piyasaya çıkan ve çıktığı günden itibaren her üç platformda da en çok oynanan oyunların başında gelen Call of Duty : Modern Warfare 2'nin ilk indirilebilir içeriğinden detaylar geldi.
 
     Infinity Ward'ın basın sözcüsü durumuna gelen Robert Bowling, ilk harita paketi ile ilgili detayları paylaştı. İlk olarak Xbox 360'a 30 Martta çıkacak olan içerikte, beş tane farklı harita bulunacak, fiyatı da 1200 MS puanı olacak. Ayrıca Stimulus Package adlı harita paketinin boyutu 329 MB olarak gözüküyor.
 
     Bu beş haritanın üç tanesi yeni harita iken diğer ikisi ise ilk Modern Warfare oyununda da bulunan haritaların yeniden düzenlenmiş versiyonları olacak. Haritaların isimleri ise şu şekilde ; Bailout, Storm, Salvage, Crash ve Overgrown. Crash ve Overgrown haritaları ilk MW'den düzenlenecek olanlar.
 
     Modern Warfare 2 hakkında gelen bir diğer bilgi ise satış rakamları ile alakalı. Birleşik Krallık'taki satış istatistiklerini tutan kurum olan Gfk Chart Track, Modern Warfare 2'nin İngiltere'de gelmiş geçmiş en çok satan oyunlar sıralamasında ikinci sıraya yükseldiğini açıkladı. Oyun playstation 2'nin de en çok satan oyunu olan GTA : San Andreas'ı ülkede geride bırakarak ikinciliğe yükseldi. Listenin başında ise DS için çıkan Dr. Kawashima’s Brain Training bulunuyor.
 
Kaynak 1 
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler