Modern Warfare 2 için Beta mı Geliyor?

Başında saatler geçireceğimize inandığımız oyun için anlaşılan erkenken kendimizi ayarlamamız gerekecek.
12.08.2009 13:05 Ersin Kılıç

Henüz resmi olarak duyurulmasa da Infinity Ward'ın Call of Duty : Modern Warfare 2 için bir beta çalışması içerisinde olduğu söyleniyor.
 
Bahsi geçen betanın ise önümüzdeki hafta Köln'de yapılacak olan GamesCom fuarında açıklanacağı gelen diğer haberler arasında. Beta henüz resmiyet kazanmamış dahi olsa Eylülde başlayarak oyun çıkmadan bir kaç hafta önce, Ekim ayında sonlanacağı söyleniyor.
 
Infinity Ward'ın ilk Modern Warfare oyunu içinde bir beta yayınladığını göz önüne alırsak bu haberin resmiyet kazanması muhtemel gözüküyor.
 
GamesCom fuarı 19-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Avrupa'nın en büyük oyun fuarı olma özelliğini taşıyan GamesCom, bir çok haber ve duyuruya şimdiden gebe kalmış durumda.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler