Modern Warfare 2 için TPS Kamera Doğrulandı

Kimbilir, belki de bu mod oyunun en keyifli kısımlarından birisi olabilir.
27.10.2009 11:32 Ersin Kılıç

Yılın en çok beklenen oyunu Call of Duty : Modern Warfare 2 ile ilgili dün ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Oyunu erken oynama şansına sahip olan bir PS3 kullanıcısı, web kamerası ile oyunda bulunan bir modun videosunu yayınlamıştı. Videoda ise oyunu üçüncü şahıs kamerası ile oynuyordu.
 
Dün haberini de yaptığımız bu gelişmeden sonra ise gözler oyunun yapımcısı Infinity Ward'a çevrilmişti. Konuyla ilgili olarak Kotaku'nun sorularını cevaplayan Robert Bowling oyunda TPS kamerası özelliğini içerecek bir kaç multiplayer modunun olacağını doğruladı.
 
"Oyunda favori oyun modunuzu oynayabileceksiniz. Örneğin Team Deathmatch modunu ister normal isterseniz de Hardcore olarak oynayabilirsiniz. Veya bazı multiplayer kısmları yeni üçüncü şahıs kamerası özelliği ile de oynayabileceksiniz. Bu oyun modunda siz ve diğer tüm oyuncular bu kamera açısına sahip olacak.
 
O oyun modu içerisindeyken kamera açısını değiştiremeyeceksiniz. yani bu özellik oyunda apayrı bir mod olarak bulunacak" diyen Robert Bowling, oyundaki TPS kamerasını doğrularken bu mod ile ilgili ilk bilgileri de vermiş oldu.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler