Modern Warfare 2'de Çılgın Rekor Denemesi

26.08.2010 13:46 Levent Polater

 
    Modern Warfare 2'nin bağımlılık yapabileceğini az çok biliyoruz, ancak bu kadarını da beklemiyordum doğrusu. Glen McCracken adlı Modern Warfare 2 oyuncusu artık oyunu  normal oynamaktan o kadar sıkılmış olacak ki şimdi bir rekor denemesi yapıyor. Glen'in amacı oyunda hiç kimseyi öldürmeden 70. Rank'e ulaşmak. Kulağa imkansız gibi geliyor ancak ona göre hiç de öyle değil, Glen oyunda oldukça tecrübeli ve durumu şöyle açıklıyor:
 
    "Zaten 5 defa Prestige'e ulaşmıştım. Yapması ilginç bir şey olacağını düşündüm. Oyuna başka bir açıdan bakmanızı sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve zor."
 
    Glen'in oyuncu istatistiklerine göz atıldığında hiç düşman öldürmediği ve 89 kez öldüğü görülüyor. Tabi bu ölüm sayısı Glen oyunu oynadıkça artacaktır. 2 saat oynayış ile 5. Rank'e geldiğini belirten Glen'in ortalama 2 ay oynanış süresinde 70. Rank'e geleceği düşünülüyor. Glen'in en çok puanı Domination modundan topladığı kaydediliyor. Team Deathmatch de oynuyormuş ama takım arkadaşları onun bu 0 adam öldürme performansından pek hoşnut olmuyorlar.
 
    Oyunda seçtiği silah olarak 'riot shield ve 'flash bang' bombalarını gösteren Glen, Modern Warfare 2 rekorunu Playstation 3 üzerinden kırmaya çalışıyor ve nick'i 'Mr_No_Kills'. Denk gelirseniz artık onu tanıyorsunuz, bir "Merhaba"yı eksik etmeyin :)
 
 
GI

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler