"Modern Warfare 2'nin Oyun Motorunu Geliştirdik"

Bir tek ekran görüntüsüne bakıp grafikler hakkında yorum yapmak tabi ki doğru olmaz
23.05.2011 09:52 Alkan Adakaner


    Call of Duty: Modern Warfare 3'ün en çok merak edilen yönlerinden birisi de grafiklerinin nasıl olacağı. Yeni bir oyun motoru kullanmayacağını açıklayan geliştirici Infinity Ward, görsellerin iyi olacağı konusunda hala serinin hayranlarını ikna etmeye çalışıyor.
 
    Geliştirici firmadan Robert Bowling, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Oyun motoru ile ilgili detaylara girmeyeceğiz, ama Modern Warfare 2'nin ötesine taşıdığımızı ve oyun motoruna bir çok hoş ayrıntı eklediğimizi söyleyebilirim." diyerek grafikleri geliştirdiklerini vurguladı.
 
     Battlefield benzeri yıkılabilir çevre detaylarının olacağı Modern Warfare 3'ün grafiksel farklılığı konusundaki söylentilerden sadece birisi. Kuşkusuz geliştirici ekip daha farklı gelişimler de göstermek isteyecektir. Yine de bütün bunlar yeterli olacak mı?
 
    Electronic Arts ve DICE, Battlefield 3'ün oyun motoru ile "yeni nesile geçtik" diyecek kadar iddialıyken, Activision ve Infinity Ward'un "bir çok hoş ayrıntı" vaat etmesi de göze çarpmıyor değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 2 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 2 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 3 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler