Modern Warfare 2'nin TV Reklamı Yayınlandı

Oyunun hikaye modunun ilk oyundaki gibi 6 saat civarında olacağı söylenmişti.
21.10.2009 16:57 Ersin Kılıç

Çıkış tarihinin yaklaşması ile birlikte her geçen dakika yeni bilgilerine ulaştığımız Call of Duty : Modern Warfare 2'nin TV reklamı yayınlandı.
 
Televizyon reklamında ilk olarak Games Com 09 fuarında gözüken karlı sahneler ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Infamy videosundan bir çok sahne kullanılmış.
 
Oyunun yayınlanan bu tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.
 
Oyundan gelen bir diğer haber ise İngiltere'de yapılacağı duyurulan çıkış gösterimi ile ilgili. İngiltere'nin Leicester kenti meydanında oyunun çıkış tarihinden bir gün önce yani 9 kasımda büyük bir organizasyon yapılacağı belirtildi.
 
Hollywood filmleri galasını aratmayacağı söylenen bu tanıtım gecesinde bir de ünlü bir sanatçının sahne alacağı söyleniyor. Erkek olduğu belirtilen sanatçının adı ise şimdilik açıklanmadı.
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 5 Dk önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 38 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler