Modern Warfare 2'ye Avatar Kostümleri Gelecek

Oyunun yayınlanan Infamy adlı videosunda Amerika'yı alevler içerisinde görüyorduk.
12.10.2009 11:58 Ersin Kılıç

Her yönü ile oyuncuların büyük ilgisini çekmeyi başaran Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2'ye Avatar kostümlerinin geleceği açıklandı.
 
Xbox 360'ın yaz güncellemesi ile eklenen Avatar kostümleri özelliğinden şimdiye kadar bir çok firma yararlandı. Bu özelliği kullanacağını açıklayan son firma ise Infinity Ward oldu.
 
Infinity Ward'tan fourzerotwo lakaplı Robert Bowling, Twitter hesabında yaptığı açıklama ile Modern Warfare 2'ye Avatar kostümleri geleceğini ve bu kostümlerin bazılarının bedava olabileceğini açıkladı.
 
10 Kasımda PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyun PC için ise 24 Kasımda raflardaki yerini alacak.


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler