Modern Warfare 3 Duyurusu Haftaya mı Geliyor?

Ghost kısa zamanda her Call of Duty severin en sevdiği karakter olmuştu.
03.05.2011 16:28 Levent Polater

 
   "E3'te duyurulmayacak mıydıİ?" dediğinizi duyar gibi oldum. Biz de öyle sanıyorduk. Ancak Modern Warfare 2'de Ghost'u seslendiren Craig Fairbrass, çok güçlü ipuçları verdi.
 
    talkSport'a konuşan deneyimli seslendirmen, Call of Duty çalışmalarından bahsederken, Mayıs ayında duyurulacak bir şey üzerinde çalışmak için en son Los Angeles'ta bulunduğunu söyledi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

   "Ben Call of Duty: Modern Warfare'de Gaz'ı seslendirdim, daha sonra ise oyun tarihinin en ikon karakterlerinden biri olan Modern Warfare 2'deki Ghost'u seslendirdim. Bu gerçekten harikaydı."
 
    "Mayıs ayında duyurulacak olan bir şey için Los Angeles'taydım. Orada bazı şeylerle uğraştım... Bu konu hakkında çok fazla konuşamam."
 
    Fairbrass'ın öne sürdüğü Mayıs ayından yola çıkılınca Activision'ın yeni Call of Duty'yi 2011 malî yılının ilk çeyrek sonunda duyurması bekleniyor. Bu da önümüzdeki hafta 9 Mayıs'a (Pazartesi) denk geliyor.
 
    Son Black Ops DLC'si de bugün tam çıkmışken sanırım yeni bir Call of Duty duyurmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. 
 
   Daha önce söylendiği gibi Modern Warfare 3'ün Ghost odaklı olacağı belirtilmişti. Ghost'un anlattıklarına ve oyun ile ilgili heyecanına bakılırsa öyle de olacak gibi...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler