Modern Warfare 3 için Kasım Ayı Kesin Gözüküyor

16.05.2011 11:24 Ersin Kılıç


     Bir sürü dedikodu haberden sonra nihayet geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Call of Duty: Modern Warfare 3'ün yankıları sürmeye devam ediyor.

     Hatırlarsanız oyunun ilk önce kapak tasarımı ortaya çıkmış ve bu kapak tasarımının sahte olabileceği de konuşulmuştu. Bugün ise bu kapak tasarımındaki çalışma ile ilgili yeni bir poster daha ortaya çıktı. Üstelik bu posterde oyunun çıkış tarihi için de bir tarih verilmiş.
 
     IGN sitesinin yaptığı haberde, bu postere yer verilmiş ve poster üzerinde 8 Kasım 2011 tarihi gözüküyor. Sitenin raporlarına göre bu poster bir satış firmasından alınmış ve oyunun Avusturalya sürümü için. Kısacası her yıl olduğu gibi oyun bu senede geleneği bozmayacak ve anlaşılan Kasım ayının ilk haftalarında oyuncuları selamlayacak.

     İngiltere, Amerika, Almanya ve Fransa gibi ülkelerde geçecek olan oyun için resmi bir çıkış tarihi ise henüz verilmedi. İlgili postere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler