Modern Warfare 3'te "Commando" Perk'ü Olmayacak

Modern Warfare 3'ün multiplayer modları hakkında daha fazla açıklama bekliyoruz
29.07.2011 12:00 Alkan Adakaner


     Call of Duty: Modern Warfare 3 son dönemlerde özellikle grafikleri ile ilgili büyük tartışmaların yaşandığı bir oyun oldu. Bir yandan Battlefield 3'ün güçlü bir şekilde gelmesi, bir yandan da hayranlarının grafiklerin geliştirilmesi yönündeki baskıları Infinity Ward'u az-çok strese sokmuş olmalı. 
 
     İşin ilginç yanı grafikler dışındaki diğer şeyler hakkında çok fazla tartışma yaşanmaması oldu. Belki de oyuncular oynanış elementlerinde çok fazla şeyin değişmeyeceğini düşünüyorlar. Yine de Infinity Ward tabi ki bazı farklılıklarla karşımıza çıkacaktır.
 
    Geliştirici firmadan Robert Bowling oyunun multiplayer modları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre Modern Warfare 2'de bulunan ve bıçaklama mesafesini arttıran "Commando" perk'ü Modern Warfare 3'te bulunmayacak.
 
    Oyunda belli bir dengeyi tutturmak amacıyla Commando perk'ünü kaldıran Infinity Ward önümüzdeki günlerde diğer özelliklerle ilgili de açıklama yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler