Modern Warfare 3'te Dedicated Sunucu Olacak mı?

Modern Warfare 3, bu sefer Orta Doğu veya Vietnam yerine popüler Avrupa şehirlerinde de geçecek.
10.06.2011 00:15 Levent Polater


    Gamefront'a konuşan Robert Bowling, Call of Duty: Modern Warfare 3 bekleyen PC oyuncularını sevindirecek bir açıklama yaptı.
 
    Infinity Ward'ın şu anda PC kullanıcılarının oynarken keyif alabilecekleri bir oyun yapma uğraşında olduğunu belirten Bowling, oyunun PC'de sorunsuz ve düzgün çalışması için ellerinden geleni ardına koymayacaklarını söyledi. Doğal olarak Bowling'e oyunda dedicated sunucu olup olmayacağı soruldu, deneyimli yapımcı ise bu konuda çekimser konuşmayı tercih etti:
 
    "Henüz bunu onaylayamam, ama şu anda dedicated sunucular, mod tools konusunda konuşmalar yapıyoruz."

    "Benim PC konusundaki felsefem topluluğu eşleştirme yönünde. Oynamak isteyen kişileri eşleştir ve oynamaya başlasınlar. Ancak burada bu işi yapalım derken dedicated sunucu deneyimini isteyen hedef dedicated kitlesini de kaybetmek de istemeyiz." 

    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler