Modern Warfare 3'te 'Party Chat' Daha Esnek Olacak

- There you are..
16.07.2011 12:04 Levent Polater

 
 
    Infinity Ward'dan Robert Bowling, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün chat özelliğiyle ilgili oluşturulan yeniliklerden bahsetti.
 
    Call of Duty: Black Ops'ta çoğu oyun modu için 'Party Chat' özelliği kapalıydı. Bowling'in aktardığına göre Modern Warfare 3, bu konuda daha merhametli olacakmış. Bowling'in söylemine göre Party Chat özelliğinin kapalı olacağı tek oyun modu 'Search & Destroy' olacak.
 
    Bu oyun modunun round bitene dek oyuncuyu diriltmeyen tek mod olduğunu belirten Bowling, ölü oyuncuların yaşayanlar ile konuşmasının dezavantaj yaratabileceğini düşündükleri için yalnızca bu moda Party Chat kısıtlaması getireceklerini söyledi.
 
    Party Chat'in çoğu oyun için oldukça keyifli bir seçenek olduğunu belirtmek gerekiyor. Yalnızca belirlediğiniz arkadaşlarla oyununuzu oynarken konuşabilir ve birbirinizle daha rahat yardımlaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler