Modern Warfare 3'ün Multiplayer'ı CoD 4'e Benziyor

Bu bölgeyi korumak için elinizdeki silahı kullanmayı iyi bilmeniz gerekiyordu.
15.07.2011 19:53 Gökhan Yılmaz

 
     Modern Warfare 3 ve Call of Duty 4'ün geliştiricisi Infinity Ward'dan iki oyun arasındaki benzerlikleri anlatan yorumlar geldi. IW, yeni oyununun multiplayer haritalarını tasarlarken Call of Duty 4'ten esinlenmiş.
 
     Haritalardaki kuytu köşelerin sayısı azaltılmış ve daha basitleştirilmiş. Bu sayede Modern Warfare 2'deki sotecilik seviyesini aşağı çekmeyi planlıyorlar. Infinity Ward adına açıklamada bulunan Robert Bowling bu konu hakkında "Ayrıca böylece daha az yeteneğe sahip oyuncular oyuna daha kolay adapte olabiliyorlar ve düşünecekleri daha az şey oluyor." dedi. Yapımcı şunları eklemeyi de ihmal etmedi:
 
     "Modern Warfare tam benim oyun stilime göre bir oyun. Çok hızlı oynanış (saniyede 60 kare ve akıcı kontroller) ve piyadelere odaklanmış oyun sistemi bulunuyor. Silahlı çatışmaya yoğunlaşılmıştı, bunu Modern Warfare 3'te daha çok göreceksiniz. Bu açıdan Call of Duty 4'ü geçtiğimizi düşünüyorum. Modern Warfare 2'nin tarzından biraz uzaklaştık ve Air Support, Killstreak, perk ve onun gibi şeylere arka planda bıraktık.
 
      Modern Warfare 3'ün multiplayer haritalarında elbette 1-2 önemli stratejik nokta bulunacak. Oynarken bu noktaları kontrol etmeniz gerektiğini bileceksiniz. Gerektiğinde dikey mesafelerde çatışmaya gireceksiniz fakat bu tüm haritanın yapısını oluşturmayacak."
 
     Modern Warfare 3'ün multiplayer modları ilk defa Eylül'de düzenlenecek Call of Duty XP'de gösterilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler