Modern Warfare 3'ün Yeni MP Modları (Video)

Modern Warfare 3 8 Kasım'da piyasaya sunulacak.
01.11.2011 19:45 Samet Konuksal


     Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çıkışının yaklaşmasıyla birlikte Infintiy Ward ve Sledgehammer ekibi oyundaki yenilikleri anlatmaya çalışıyor. Şimdiye kadar videolarda yeni kişiselleştirme sistemi, yeni killstreakler gösterilmişti. Şimdi ise sıra multiplayer oyun modlarında.
 
     Videoda gösterilen ilk oyun modu "Kill Confirmed" oluyor. Team Deathmatch moduna benzeyen bu multiplayer modunda her oyuncu bir künyeye sahip. Arkadaşınız veya düşmanınız öldüğünde topladığınız bu künyeler size ekstra puan sağlıyor.
 
     Modern Warfare 3'ün videosunda gösterilen ikinci mod ise "Team Defender". Team Defender modunda her iki takım da olabildiğince uzun süre boyunca bayrağı elinde tutmaya çalışıyor. Bayrağı elinizde tuttuğunuz süreye göre takımınız puan kazanıyor. Bu iki modun yanı sıra oyuncuların olan modların seçeneklerini düzenleyeceği bir sistem de bulunuyor.
 
     Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler