Modern Warfare 3'ün Yeni İçeriğine Tanıtım Videosu

18.05.2012 14:57 Levent Polater

 
    Modern Warfare 3'ün Xbox 360 sürümünde Elite-Premium kullanıcısıysanız, "Content Collection 2 DLC" güncellemesiyle 4 yeni haritaya kavuşmaya hazır olun.
 
    İçerikte 4 yeni haritanın yanısıra yeni multiplayer modu olan "Face Off" da bulunacak. 1 vs 1, 2 vs 2 gibi yakın çatışmalara odaklanan bu modda "Kimin daha iyi olduğu" daha net ortaya çıkacak. Paketteki haritalar özellikle bu moda göre dizayn edilirken, bu haritalar Spec Ops modunda da kullanılabilecek.
 
    Face Off haritalarının ikisi Aground ve Erosion'ın herkese bedava olacağı belirtilirken Content Collection 2 ile tüm içerikler 22 Mayıs'ta Elite olmayan kullanıcılar için 1200 MS puanından satışa çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler