Modern Warfare Wii'nin Tam Adı Belli Oldu

Oyunun Wii versiyonunun alacağı tepkiler merakla bekleniyor.
16.09.2009 11:39 Ersin Kılıç

Activision ve Infinity Ward'ın düzenlediği konferansta gösterilen yeni bilgi ve videolar ile herkes Modern Warfare 2'yi konuşadursun, Nintendo ilk oyunun tam adını resmi olarak açıkladı.
 
2007 yılında konsollar ve PC için çıkan ve geçtiğimiz aylarda Wii versiyonu duyurulan oyunun, bu versiyonunun tam adı Call of Duty : Modern Warfare : Reflex olarak açıklandı.

Nintendo Wii için yapımı devam eden ilk Modern Warfare oyunu, ikinci oyun ile aynı tarihte yani 10 Kasımda piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler