Modnation Racers'ın PS3 Demosu 18 Mayıs'ta

15.05.2010 19:45 Alkan Adakaner


 
     Oyna, yarat, paylaş sloganı ile piyasaya çıkacak olan Modnation Racers'ın reklamları şuı günlerde TV'lerde gösteriliyor. Çok geniş özelleştirme seçeneklerine sahip olacak oyunun PSP demosundan sonra PS3 demosu da onaylandı.
 
    Eğer oyunu alıp almama konusunda hala kafanızda şüphe varsa 18 Mayıs'ta PS3 sürümünün demo versiyonunu deneyebilirsiniz. Sony, demo'nun kısıtlı seçeneklerle karşımıza çıkacağını söylüyor, ama yine de bu fikir sahibi olmamız için yeterli olacak.
 
     Tek kişilik oyun modlarında yapay zekaya karşı yarışacakken multiplayer modunda ise 3 arkadaşımıza karşı bölünmüş ekranda yarışabileceğiz.
 
     Mod'unuzu ve Kart'ınızı yaratabileceğiniz Creation Station özelliği de oyunda bulunacak, ama bu özelliğin oyunun tam sürümüne göre kısıtlı olacağı söyleniyor. Tabi seçenekler bunlarla sınırlı değil, kendi yarış pistinizi yaratabilecek ve bunu tam sürümde kullanabileceksiniz.
 
     21 Mayıs'ta Avrupa'da, 25 Mayıs'ta Amerika'da piyasaya çıkacak olan Modnation Racers, Kart yarışlarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 35 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler