Modnation Racers'ın Yükleme Süreleri Azalacak

17.05.2010 10:44 Alkan Adakaner


 
     Oyna, Yarat, Paylaş sloganı ile büyük dikkat çeken ve gerek PS3'ün gerekse de PSP'nin en eğlenceli oyunlarından birisi olması beklenen Modnation Racers, ilk inceleme notları ile oyun otoriteleri tarafından da oldukça beğenildi.
 
      Dünyanın en büyük oyun sitelerinden IGN tarafından da incelemesi yapılan ve 9.0 puana layık görülen Modnation Racers; müthiş grafikleri, hızlı oyun yapısı ve özelleştirme seçenekleri ile dikkat çekmiş.
 
      Oyun piyasaya çıkmasa da bazı oyun otoriteleri yükleme sürelerinin biraz uzun olduğu yönünde şikayette bulunmuş. Bunun üzerine geliştirici firma United Front Games de oyun piyasaya çıktıktan sonra yayınlanacak bir yama ile yükleme sürelerinin azaltılacağını açıkladı.
 
      Kendi pistimizi, karakterimizi ve aracımı tasarlayabileceğimiz Modnation Racers, 21 Mayıs'ta piyasaya çıkacak. Türkiye'de de büyük bir tanıtım kampanyası başlatılan oyunun Türkçe TV reklamlarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.   
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler