Molten Games Blunderbuss'ı Duyurdu

16.12.2013 14:43 Ant köksal

 
     Molten Games’i duyan var mı? Üzülmeyin, biz de yeni duyduk. Geçen yaz “eski Blizzard ve SOE çalışanlarını topladık, acayip bir oyun yapacağız!” diye hemen hergün duyduğumuz türden bir basın açıklaması yapmışlardı. “Eski Blizzard çalışanları” bir efsanedir zaten, hangi stüdyo oyun geliştirmeye kalksa muhakkak gidip bir tane bulur.. Yalnız NCSoft ciddiye almış olacak ki, Molten Games’e birkaç milyon dolar vermeyi uygun bulmuş! İşte o “acayip” oyunun ilk bilgileri bugün verildi: İsmi Blunderbluss.
 
     Unreal 4 motorunu kullanacak olan oyun 2015 yılında çıkış yapacak ve çıktığı zaman F2P kervanına katılacak. Klasik theme-park mmo’su olmadığı gibi, bir sandbox da olmayacak. E ne olacak? Söylenenlere göre E-sports türünü yeniden tanımlayacak!      
 
     Umarız gidip Blizzard’ın eski çaycısını işe almamışlardır.. Oyunun ilk screenshot’ı aşağıda: 
 


İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler