Molyneux Fable IV İçin İlk Sinyali Yaktı

16.10.2010 13:59 Levent Polater

 
 
 
    Lionhead Stüdyosu kurucusu Peter Molyneux, son zamanlarda ortaya atılan Fable serisinin üçlemeden ibaret olacağı söylentilerini yalanladı ve gelecekte daha fazla Fable oyunu görebileceğimizin altını çizdi.
 
    Eurogamer Expo'da Inside Xbox'a konuşan deneyimli yapımcı, Fable III'ün sonunda oyuncular serinin biteceği hissine kapılmayacaklarını belirtti ve konuşmasını şöyle sürdürdü: 
 
    " 'Üçleme' (Trilogy) kelimesini unutun. Kendimizi bir üçleme ile sınırlamaktan nefret ederim. Kendinizi Fable'da bir gezideymiş gibi hissetmenizi istiyorum ve size Fable III'ün sonunda ne olacağını söylemeyeceğim ama bir üçlemenin sonuna gelmiş gibi hissedeceğinizi sanmıyorum."
 
    29 Ekim'da Kinect desteğiyle Fable III çıkışını Xbox 360'a özel yapacak ve Molyneux'dan aldığımız bu yeni bilgiye göre ileride Fable IV görebiliriz. 
 
 
Gamerzines

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler