Molyneux; "Move Natal Kadar Gelişmiş Değil"

12.03.2010 15:21 Levent Polater

natal3

    Molyneux, Sony'nin GDC'de tanıttığı hareket algılama cihazı "PlayStation Move"'un Natal kadar gelişmiş olmadığını iddia etti.
 
    Lionhead patronu "Playstation Move" ile ilgili; "Şaşırmadık, öyle değil mi?" dedi ve şöyle devam etti:
 
     “Demek istediğim, geçen seneki E3'de ne kadar iddialı olduklarını görmüştük ve beklediğim gerçekleşti. Görünüşe göre bir adım ileri gittiler ancak bu Natal kadar büyük bir adım değil. Bu tamamen benim kişisel görüşüm." diye konuştu.
 

    Molyneux’un Fable III'ünün Natal'ın kapasitesini sonuna dek kullanacağını sizlere bildirmiştik. Sene sonunda çıkacak olan Move ve Natal bakalım piyasada nasıl yer edinecekler?


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Dk önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 20 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler