Molyneux: "Oyun Dünyası Milo'ya Hazır Değildi"

14.03.2012 18:44 Samet Konuksal


     E3 2009'da Project Natal, şimdiki ismi Kinect'in duyurusuna eşlik eden Project Milo, ya da Milo & Kate hakkında bir çok söylem dolanıyordu. Oldukça etkileyici bir yapıda hazırlanan Milo & Kate'nin satışa sunulmayacağının açıklanmasıyla birlikte Kinect'i bekleyenler üzülmüştü. O günden bu güne pek bir söz duyamasak da, görevinden ayrılan Peter Molyneux, nihayetinde konuştu.
 
     Uzun yıllar boyunca Lionhead'de görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde ayrılan Peter Molyneux, "Oyun endüstrisi Milo'nun konseptine hazır değildi." açıklamasında bulundu. VG247'ye konuşan Molyneux, "Sorun ne teknolojide, ne de hırs etkeninde. Tek sorun, oyun endüstrisinin duygusal bağ kurabileceği bir oyuna hazır olmamasıydı." dedi.
 
     İptal edilmesiyle birlikte Peter Molyneux'un ismini hayranların gözünde epey bir karalayan Project Milo'nun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Milo & Kate Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler