Monaco PS4 ve PS Vita için de Çıkabilir

11.05.2013 09:34 Alkan Adakaner


       Andy Schatz tarafından tasarlanan ve son günlerde adını sıkça duyduğumuz bulmaca-gizlilik öğeleri üzerinde kurulmuş bir oyun olan Monaco: What's Yours is Mine PC ve Xbox 360 için çıkışını yaptı. Oyun diğer konsollara da gelebilir.

     Monaco'nun ilk olrak Xbox 360'ta nasıl bir satış performansı göstereceğini merak ettiği söyleyen Andy Schatz, daha sonra oyunu Playstation 4 ve PS Vita'ya uyarlamak istediğini söyledi. Oyunun PS3 sürümü ise bu konsolun PSN'deki performansının son dönemlerde yavaşlamasından ötürü düşünülmüyormuş.

     Açıklamalardaki bir başka ilginç nokta ise Monaco'nun Ouya'ya gelmeyecek olması. Bunun nedeni ise oyunun basit gibi görünen yapısının yüksek CPU ve GPU performansı istemesi. Ouya ise bunu karşılayacak güçte değilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monaco: What's Yours is Mine Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Pocketwatch Games Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler