Monkey Island 2 : SE mı Geliyor?

06.03.2010 15:13 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz sene oldukça hareketli geçen Monkey Island oyunlarına bir yenisi de önümüzdeki günlerde katılabilir.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz yaz Lucas Arts 1990 yapımı ilk Monkey Island oyununu PC, Xbox Live ve iPhone oyuncuları için yenilenmiş versiyonu ile tekrar sunmuştu. Geçen yaz çıkan oyunun video incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Monkey Island kanadından bir diğer sevindirici haberde Telltale Games'den gelmiş ve firma beş bölüm haline yeni Monkey Island oyunu olan Tales of Monkey Island'ı çıkarmıştı. Türünün öncülernden olan seri için sevindirici fakat doğruluğu henüz saptanmamış bir haber de bugün geldi.
 
     Yayılan dedikoduya göre lucas Art önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan GDC 2010 fuarında yeni Monkey Island oyununu duyuracak. Aslında yeni demek yanlış olur. Dedikodulara göre karşılaşacağımız oyunun Monkey Island 2 : Special Edition olma ihtimali bir hayli yüksek.
 
     İlki gibi PC, Xbox Live ve iPhone'a geleceği düşünülen oyunun PSN'e de çıkma ihtimali bulunuyor. Tüm bu dedikoduların cevabını GDC 2010'da öğrenebileceğiz.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Secret of Monkey Island: Special Edition Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Luxoflux Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler