Monolith Soft, Skyward Sword'a da Yardım Etmiş

07.07.2013 09:59 Alkan Adakaner


     1999 yılında kurulan ve başarılı JRPG oyunlarıyla adından söz ettiren Monolith Soft daha sonra 2007 yılında Nintendo tarafından satın alındı. O günden bu yana da bu stüdyonun Nintendo için güzel oyunlar çıkardığına şahit olduk.
 
     Baten Kaitos, Xenosaga, Soma Bringer, Disaster: Day of Crisis ve Xenoblade: Chronicles gibi oyunlarıyla tanınan firma Nintendo tarafından geliştirilen bazı oyunlara da destek çıkıyor. Yaklaşık olarak 100 çalışanı bulunan Monolith'in The Legend of Zelda: Skyward Sword'un geliştirilmesinde de rol oynadığı ortaya çıktı.
 
     Daha önce Super Smash Bros Brawl ve Animal Crossing: New Leaf'e de yardım eden geliştiricinin Nintendo için önemli bir hayli fazla gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles X Platformlar: Wii U Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler