Monster Energy Supercross 3 Google Stadia'da 10 Dolar Daha Pahalı

05.02.2020 08:59 Gazali Çetinkaya

 
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 dün PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirdi ve oyunun en pahalı sürümü Stadia'da.
 
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3, Stadia'da 60 dolardan satılıyor. PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam'de ise 50 dolar. İçerik açısından da herhangi bir fark yok. Hepsi standart sürüm.
 
Stadia ile Steam oyun fiyatları genel olarak aynı olsa da Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 dışında başka istisnalar da var. Darksiders Genesis 10 dolar, Farming Simulator 19 15 dolar ve Final Fantasy XV 5 dolar daha pahalı.

Google konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.
 
Monster Energy Supercross 3 çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Energy Supercross 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler