Monster Hunter 3 Ultimate'ten Yeni Görseller

Oyun taşınabilir bir konsoldan uyarlanmasına rağmen oldukça iyi görünüyor
21.11.2012 09:37 Alkan Adakaner


      Mart 2013'te Nintendo konsolları Wii U ve 3DS'e özel olarak Avrupa ve Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak olan (Japonya'da çıktı bile) Monster Hunter 3 Ultimate'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler oyunun Wii U sürümüne ait.
 
      Oyunun Wii U sürümünün en iyi görselliği veren sürüm olduğunu belirtelim. 1080p desteğinin yanı sıra gelişmiş görsel kalite de sunacak oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun Wii U sürümünün online oyun da sunacağını belirtelim.
 
     Monster Hunter 3 Ultimate hiç kuşkusuz sadece Wii U'nun değil, 3DS'in de en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. İşte görseller.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler