Monster Hunter 4 Hala Stok Sıkıntısı Çekiyor

28.09.2013 10:54 Alkan Adakaner


     İlk iki haftada 2.2 milyondan fazla sattığı açıklanan Capcom'un Monster Hunter 4'ün hala Japonya'da stok sıkıntısı çektiği söyleniyor. Çok sayıda Japon perakendeci oyunu temin etmekte zorlanıyormuş.
     
    Bu durumda oyuncuların Monster Hunter 4'ün indirilebilir sürümüne olan ilgisinin artması beklenirken, aslında Monster Hunter 4'ün serinin en büyük çıkışı yapan oyunu olamamasının sebebinin de stok sıkıntısı olabileceği belirtiliyor.
 
    Capcom bir süre önce Monster Hunter 4'ün Japonya dışında da yayınlanacağına yönelik ipuçları vermişti. Bakalım Batılı oyuncular bu güzel oyuna ne zaman kavuşacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 4 Ultimate Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 46 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 54 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler