Monster Hunter Filminin Hikayesi Detaylandırıldı

23.09.2020 14:57 Özgür Eroğlu

 
Capcom'un başarılı ve sevilen video oyun serisi Monster Hunter'ın bildiğiniz gibi bir filmi geliyor. Filme dair pek fazla detay bilinmiyordu, ancak geçtiğimiz gün filmin hikayesi detaylandırıldı e artık sinemalarda nasıl bir hikaye izleyeceğimizi biliyoruz.
 
"Dünyamızın ardında başka bir dünya var; tehlikeli ve güçlü canavarların dünyası. Beklenmedik bir kum fırtınası Teğmen Artemis (Milla Jovovich) ve ekibini (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) bu tehlikeli dünyaya götürür. Karşılaştıkları canavarların kendi ateş güçlerine karşı dirençi olduklarını gördüklerinde şaşkına dönerler. Hayatta kalmak için çaresizce savaşırken gizemli Avcı (Tony Jaa) ile karşılaşırlar. Artemis ve Avcı birbirilerine karşı yavaş yavaş güven kazanırken Artemis; Avcı'nın, Amiral (Ron Perlman) tarafından yönetilen bir ekipten olduğunu öğrenir."
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. Eğer bir ertelenme olmazsa film 23 Nisan 2021'de vizyona girecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Constantin Film Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler