Monster Hunter Frontier G Batı'ya Gelebilir

04.02.2014 10:36 Alkan Adakaner


    Capcom, MMO oyunu Monster Hunter Frontier G'yi ilk olarak PC ve Xbox 360 için piyasaya sürmüştü. Daha sonra oyunun Playstation 3, PS Vita ve Wii U sürümleri de duyurulmuştu. Capcom oyunun diğer platformlara sıçramasının sebebini açıkladı.
 
    Yoshinori Ono'nun açıklamasına göre şu an sadece Japonya'da piyasada olan Monster Hunter Frontier G'nin diğer platformlara da çıkmasının sebebi gelecekte oyunun denizaşırı ülkelerde de (Avrupa ve Kuzey Amerika) çıkarılmasıymış.
 
   Buna karşın Capcom yetkilisi firmanın online oyunlardaki öncelikli hedefinin Asya piyasası olduğunu ve konsolların Japonya dışındaki Asya pazarına da odaklanması gerektiğini söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Frontier Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler