Monster Hunter Online Duyuruldu

18.04.2013 17:19 Gökhan Yılmaz

 
     Tencent Games ve Capcom işbirliği yaparak CryEngine 3 ile Monster Hunter Online'ı geliştiriyor ve Çin'e doğru yola çıkmaya hazırlanıyorlar. Free-to-play olarak sunulacak oyunda bolca yaratık ve etkileyici sahne bulunuyor, en azından ilk duyuru videosunda bunları görüyoruz.
 
     Crytek'in F2P oyunu Warface gibi Monster Hunter Online da Çin'de Capcom tarafından dağıtılacak. Henüz diğer ülkelere gelip gelmeyeceği bilinmiyor fakat böyle iddialı bir oyunun Çin'le sınırlı kalmayacağını düşünüyoruz. Pek çok Uzak Doğu'lu firmanın MMO'ları gibi Monster Hunter Online da ilk adımı Çin'e atmayı planlamış gibi görünüyor.
 
     Duyuru ile birlikte gelen ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna göz atmayı unutmayın! CryEngine 3 ile birlikte gayet hoş bir dünya yaratılmış.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Online Platformlar: PC Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler