Monster Hunter Portable 3rd'e Özel Hafıza Kartı

29.09.2010 01:01 Levent Polater


 
 
    Japonya'nın Batı'ya oranla en çok oynanan oyunlarından biri olan Monster Hunter çılgınlığı bir süredir, Monster Hunter Portable 3rd ile devam ediyor.1 Aralık'ta çıkışını PSP'ye özel olarak yapacak olan oyun için promosyon çalışmalarına da hız verildi.
 
    Üzerinde Portable 3rd'den yeni bir canavar olan Jin Ogre figürünün bulunacağı 4GB'lık bir Monster Hunter hafıza kartı satışa çıkacağı açıklandı. 3129 Japon yenine yani yaklaşık 37 dolara satılacak olan bu belleğin içinde Monster Hunter Portable 3rd PSP temasının bulunacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. 

    Hafıza kartının oyun ile aynı gün, yani 1 Aralık'ta raflardaki yerini alacağı açıklandı. Sıkı Monster Hunter hayranlarının bu belleği kaçıracağını pek sanmıyorum. Türkiye'de Monster Hunter hayranlığı ne durumda acaba?
 
 
 
Siliconera

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler