Monster Hunter Rise: Sunbreak Satışları 4 Milyonu Aştı

23.08.2022 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesinin dünya çapındaki atışların dört milyon adeti aştığını duyurdu. Yeni satış rakamı, üç milyon satış rakamının aştığı açıklamasından bir ay sonra geldi.
 
Yeni canavarların, mekanların ve daha fazlasının yer aldığı bu devasa genişletme ile Monster Hunter Rise dünyası gittikçe büyüyor ve derinleşiyor. Bu genişlemeyi oynayabilmek için Monster Hunter Rise'a sahip olman gerekiyor. Sunbreak içeriği, 7 yıldızlı Merkez görevi "Yılan Yıldırım Tanrıçası" tamamlandıktan sonra erişilebilir hâle geliyor. Bu içeriği oyun açıkken satın alırsan içeriğe erişmek için oyunu yeniden başlatman lazım. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesi, dünya çapında 30 Haziran'da Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise: Sunbreak Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler