Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in Denuvo Koruması Kaldırıldı

06.07.2022 15:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, rol yapma keşif macera oyunu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in Denuvo korumasını kaldıran yen bir güncelleme yayınladı. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, 1 yıl kadar bu korumaya sahipti.
 
Denuvo koruması her ne kadar oyunları çeşitli tehditlere karşı korusa da uyumluluk ve performansı etkileyen problemler nedeniyle eleştiriliyor. Bu teknoloji, birçok firma tarafından ilk başta tercih edilse de ilerleyen süreçte vazgeçmesiyle sonuçlanıyor. 
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, Monster Hunter evreninden zengin bir hikaye, sevimli karakterler, tanıdık canavarlar, zorlayıcı görevler ve mücadeleler ile hem RPG hem de Monster Hunter hayranlarına benzersiz bir deneyim sunuyor. 
 
Öte yandan Capcom, oyunun tüm platformlarda 1,5 milyonun üzerinde adet sattığını açıkladı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1277400/Monster_Hunter_Stories_2_Wings_of_Ruin/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler