Monster Hunter Tri G'den Yeni Görseller

Bracchidios yeni başbelamız olacak
04.10.2011 16:45 Alkan Adakaner

 
     Wii ve PSP için piyasaya çıkan Monster Hunter 3 bildiğiniz gibi gelişmiş bir sürümle Tri G adını alarak Nintendo 3DS ekranlarına geliyor. Bu oyundan yeni bilgi ve görüntüler gelmeye devam ediyor.
 
     Oyunun yeni görüntüleri bize karşılaşacağımız canavarları tanıtıyor. Monster Hunter Tri G‘nin yeni dev canavarı Bracchidios, Playstation 2'deki Monster Hunter'dan Plesioth, Monster Hunter G ve Freedom'dan Pink Rathian ve yine aynı oyundan Azure Rathalos'u bu görüntülerde görüyoruz.
 
     Monster Hunter Tri G bu yıl sonunda Japonya'da piyasaya çıkacak. Avrupa'ya ne zaman geleceği ise belirsiz. İşte yeni görüntüler.
 
     Not: Oyun içi görüntüler malesef düşük çözünürlüklü yayınlandığından 3DS'teki kaliteyi tam olarak yansıtmayacaktır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler